Kontakt os: +45 22 21 19 22

Menu

Kom i gang med Hotjar

… Værktøjet der giver dig indblik i dine besøgendes adfærd.

Med webanalyseværktøjet Hotjar kan du få adgang til data omkring dine besøgendes adfærd på din hjemmeside. Når du kender til dine besøgendes adfærd, kan du optimere din hjemmeside eller webshop ud fra de udfordringer og/eller problemer, dine besøgende møder, samt indsamle data på mange andre parametre. 

Kundernes oplevelse af din hjemmeside eller webshop er ekstrem vigtig. Med Hotjar kan du faktisk direkte gense hver enkelte besøgende, se hvilke sider de besøger, hvor de bevæger musen samt blandt andet hvor langt der i gennemsnit bliver scrollet ned på dine sider.

Installer

Heatmaps, videoer og navigation

Adfærd

Lav optimeringer på din hjemmeside eller webshop

Rapport

Data der forklarer brugerens kunderejse

Sådan fungerer Hotjar

Nu har du fået en kort introduktion til softwaren, men hvordan fungerer Hotjar helt konkret? Hotjar laver realtime skærmoptagelse af dine besøgendes sessioner på dit website. Optagelserne er på baggrund af hver enkelte besøg, hvor du blandt andet kan se, hvilket styresystem bliver brugt, hvor i verden de besøger dit website fra og mange andre ting.

Hotjar har derudover også heatmaps, som giver dig et indblik i, hvor størstedelen af dine besøgende klikker og bevæger sig hen. Endvidere kan du ved brug af Hotjar se, hvor langt ned på din side der bliver scrollet ned. Denne information kan du i høj grad bruge, når du skal overveje placeringen af vigtigt indhold på din hjemmeside eller webshop. Det kan nemlig være, indholdet ikke er placeret optimalt, hvorfor Hotjar kan hjælpe til, du får indsigt i, hvordan kunderejsen er. På den måde kan du sørge for at optimere oplevelsen for dine besøgende på hjemmeside og sørge for, de ser den information, du synes er vigtigst. 

Det er ekstremt vigtigt at påpege at for at kunne indsamle disse data gennem Hotjar, skal du have godkendelse fra dine besøgende i form af cookieaccept. Læs afsnittet her for mere information vedr. cookiepolitik.

Analyse af data

Vi har analytiske og kompetente specialister, som altid står klar til at hjælpe dig gennem Hotjar universet, så du kan få mest muligt ud af dine indsamlede data. Vi hjælper dig med at forstå dine data og oversætter dem til konkrete optimeringsforslag. Du vil få udleveret en rapport med overblik over dataene og de optimeringsmuligheder, vi ser. Det er derfor, data er så vigtig – det er den eneste måde, du kan danne dig et overblik over dine optimeringsmuligheder. Det kan være, det ikke altid er sjovt at finde ud af, hvor man halter i forhold til ens online tilstedeværelse, men det er den eneste måde, du kan forbedre dine kunders oplevelse med dine hjemmeside eller webshop på.

Skal vi tage en snak om dine muligheder med Hotjar, eller er du blot interesseret i at høre mere om, hvordan Hotjar kan bidrage til optimeringer af din hjemmeside eller webshop? Så kontakt os i dag for et uforpligtende møde.

En uforpligtende snak

Indtast dine informationer, så kontakter vi dig hurtigst muligt!