Rådgivning

Få din helt egen skræddersyede løsning til lige netop dit behov. Vi er et team af dedikerede specialister inden for Google, Videoproduktion, SoMe og Web – derfor taler vi af erfaring, når vi rådgiver.

Skræddersyet rådgivning

Hos SLAX tilbyder vi skræddersyet rådgivning til netop dit behov. Vi kan tilbyde dig en fast kontaktperson, og yderligere har vi et team af dedikerede eksperter, som også altid står klar til at rådgive dig om alt fra Google Ads, Analytics, SEO, Videoproduktion eller SoMe annoncering.

Uanset hvilken form for hjælp og rådgivning du har brug, kan vi guide og rådgive dig med din markedsføring. Med hjælp fra en af vores dygtige specialister gennemgår vi din nuværende situation, hvorefter vi kommer med et kvalificeret bud på forandringer.

Lad os hjælpe dig i gang

Det kan være svært at finde hoved og hale i den digitale verden, så vi hjælper dig gerne på et gratis opstartsmøde. Her går vi igennem de væsentligste problematikker og mangler, som du har brug for at få uddybende rådgivning om. 

Vi kan blandt andet rådgive dig om Facebook, Instagram, Google Ads, Videoproduktion, Analytics, SEOnyhedsbrev og hjemmeside. Vi tilbyder også konkret undervisning i de ydelser, vi tilbyder, hvis du selv vil tage tyrene ved hornet.   

Hvad kan vi tilbyde inden for rådgivning?

Hos SLAX står vi altid klar til at hjælpe dig og dit team med at blive klogere på et bestemt emne. Vi tilbyder derfor også undervisning og kurser. Er du interesseret i undervisning? Så kan du læse meget mere om det lige her

Mangler og potentiale

Uanset om du er selvstændig eller en stor virksomhed, kan det være uoverskueligt at finde rundt i marketing-junglen. Vi kan hjælpe dig med at identificere de mangler og potentialer, I måtte have. Herefter dykker vi ned i de digitale muligheder, vi kan hjælpe jer med. Så opnår I de bedst mulige resultater.

Målgruppe

For mange kan det også være svært at få identificeret sin målgruppe. Har I ikke identificeret jeres målgruppe endnu, kan vi også sagtens hjælpe og rådgive jer med dette. På den måde bliver jeres markedsføring målrettet jeres segment, så I får mere ud af de tiltag, der sættes i gang med jeres online markedsføring.

Contentplan

Har I styr på jeres contentplan og strategi? Det kan for mange være uoverskueligt at planlægge indhold længere ud i fremtiden. Vi kan rådgive og hjælpe dig med din planlægning og strategi af indhold, så du er sikker på at være up-to-date i din markedsføring.

Skal vi tage en snak om mulighederne?

Skal vi finde ud af, om vi er et match? Tag kontakt til underviser og medejer Kenneth Abueg, og hør mere om mulighederne for rådgivning eller undervisning.