Social

Få mere ud af din annoncering

Facebook-annoncering

Facebook er et af verdens største medier, og der findes et hav af muligheder for, hvordan din virksomhed kommer på landkortet. Hos Slax har vi stor erfaring med rådgivning af Facebook til b2c og b2b-kunder.

Når man skal påbegynde arbejdet med Facebook-annoncering, er det – som ved andre medier – vigtigt at få klarlagt en strategi. Det kan f.eks. være, at man ønsker at styrke kendskabsgraden til virksomheden, fokusere på salg af produkter, et ønske om at få flere bookinger eller få mere trafik på sin hjemmeside. Der findes et utal af muligheder.

Derfor starter vi altid med et indledende opstartsmøde, hvor vi sammen opsætter mål og succeskriterier for at I kan opnå succes på Facebook. Når disse forventninger er afstemt, har vi et indblik i hvilke budskaber og annoncetyper, der giver mest værdi for din virksomhed.

Hos Slax lever vi af tilfredse kunder. Derfor er gennemsigtighed og ærlighed to nøgleord for os. Det betyder, at vi løbende kommer tilbage med en objektiv feedback af vores arbejde. Det kan være at den indledende strategi løbende skal rettes til, eller måske skal noget af materialet optimeres. Vores største ønske er at skabe de bedste resultater for jer, og det kommer gennem et gennemsigtigt arbejde, hvor du er med under hele forløbet

Spørgsmål?

Bare hiv fat i os

Du er altid velkommen til at ringe for en uforpligtende snak, hvis du ønsker at vide mere om vores Facebook-service.

100% skræddersyet Facebook-løsning

Branding

Føler du ikke din virksomhed bliver set? En målrettet branding-strategi kan være med til at øge jeres synlighed.

Månedlig rapportering

Hver måned modtager du en rapport, som giver dig et overblik over data’en fra kampagnerne. Derudover tager vi en snak om løbende optimeringer.

Fri support

Når du er kunde hos SLAX, har du altid mulighed for at kontakte os for spørgsmål. Vi lover at besvare alle henvendelser inden for 24 timer.

Hurtig respons

Hvis der pludselig opstår et behov for at oprette en akut kampagne, så står vi altid klar med at hjælpe dig inden for 24 timer.

A/B Split test

For at sikre kvaliteten af annoncerne arbejder vi altid med A/B splittest. Det skal sikre at du på sigt, får maksimal performance på de enkelte annoncer.

Opsætning

Har du brug for vi udarbejder teksterne til dine Facebook-kampagner, så står vores dygtige tekstforfattere altid klar til at give en hjælpende hånd.

Instagram-annoncering

Instagram giver dig mulighed for at nå din målgruppe med  kvalitetscontent i tekst-, billede- og videoformat. Facebook ejer desuden Instagram. Det betyder, at en Facebook-annonce faktisk også kan vises på Instagram.

Hos SLAX kan vi hjælpe jer i gang med en effektiv Instagram-strategi, der vil nå ud til jeres målgruppe. Så hvis du har en tanke om, at din målgruppe er til stede på Instagram, er du altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Lad os hjælpe dig