360°Full Service Digitalt Bureau

Nørder der arbejder for dig og din virksomheds interesser

Vi er særligt skarpe til

at hjælpe dig gennem hele processen fra strategi til eksekvering

Annoncering

Optimer din online annoncering med hjælp fra erfarne eksperter. Vi kan hjælpe med Facebook, Google, Bing, Instagram og LinkedIn annoncering til både små og store virksomheder.

Analyse

Får du nok ud af dit data? Er trackingen på dit website opsat korrekt i forhold til dine KPI’er? Har du et brændende ønske om et lækkert dashboard? Lad os hjælpe dig i mål.

Undervisning

Har du brug for sparring eller undervisning i specifikke systemer? Hos os kan du få et skræddersyet forløb, hvor vi arbejder med at forbedre dine kompetencer ud fra dit behov.

Vi kan hjælpe med mere

Tekstforfatning

Hos Slax har vi et bredt samarbejde med dygtige freelancere, der leverer kvalitetscontent til SEO-tekster, Facebook-annoncer, samt hvis du ønsker at få oprettet nyt content til din hjemmeside. Vi sikrer kvaliteten, så du får et produkt, der stemmer overens med brugernes behov.

Analyse

Uanset om du er helt grøn eller ekspert i analytics, kan vi give dig en hjælpende hånd. Vi finder relevante insights, som giver dig værdifuld information om performance af din hjemmeside samt marketingkampagner.


Web Design

Skal vi lave din næste hjemmeside? I vores datterselskab slaxdigital.dk producerer vi hjemmesider til konkurrencedygtige priser. Helt uden binding!
Digitalt roadmap

Vi kan hjælpe dig med at identificere de bedste salgskanaler, teknologier og fremgangsmåder for din virksomheds digitale rejse.

Cross channel indhold

Få hjælp til at lave indhold, som positivt påvirker alle dine trafikkanaler. Vi hjælper dig med at tænke Ads, Facebook og SEO med ind i dit indhold.

Gode ideer

Vi har alle mange års erfaring, og deler glædeligt ud af vores viden og ideer. Ideerne får du kvit og frit som kunde hos os. Om du vælger at benytte dem, er altid op til dig.

Hvem er slax?

Kenneth Knøss Abueg

Partner // Digital specialist

Erfaren nørd med speciale i Google services såsom Tag Manager, Analytics, Google Ads og SEO. Kenneth har mere end 8 års erfaring fra bureauer og er ekstern lektor på UCN Nordjylland.

22 21 19 47
Kenneth@slax.dk

Mikkel Lykkegaard

Partner // SEO & SoMe specialist

Skal din virksomhed være synlig i Google eller på Facebook? Så hiv fat i Mikkel. Han har nemlig mange års erfaring med optimering af både Facebook og Google.


Mikkel@slax.dk

Thomas Stokkendal

Partner // Salgsdirektør

Tag en uforpligtende snak med Thomas om mulighederne for dig og din virksomhed. Thomas har mere end 10 års erfaring med at rådgive indenfor online marketing.

22 12 00 26
Thomas@slax.dk

Lad os tale om det?