Kontakt os: +45 22 21 19 22

Menu

Kom i gang Google Data Studio​

Din guide til programmet fra Google

I Google Data Studio (GDS) har du blandt andet muligheden for at eksportere din data til flotte PDF rapporter, opdatere din data op til flere gange bare inden for en time og kombinere din data for at opnå nye indsigter. Mulighederne er mange, men vi giver dig et overblik over dem her.

Brug af data​

At kombinere data i live kalkulationer er en unik funktion i GDS, hvor du bruger eksisterende data til at skabe helt unik data. Vi tilføjer filtre og mulighed for ændring af dato samt datointerval, så du har fuldt overblik over din data i nutid og datid.

Der er et utal af muligheder for sammensætning af data, så du får det bedste overblik over de data, der er mest værdifulde for dig og din virksomhed. Har du flere personer i virksomheden, som skal bruge forskellige datasæt, kan du skræddersy PDF rapporterne til netop den enkeltes persons behov.

GDS

Data for at opnå nye indsigter

Data

Overblik over data i nutid og DatiD

Opsætning

Unikke layouts - dit personlige dashboard

Hvordan gør vi?

Når vi opsætter dit Google Data Studio, trækker vi data fra en række standard kilder. Dataene sætter vi op efter dit specifikke ønske. Har du flere datasæt, som skaber værdi for dig, kan du kombinere disse i samme tabel eller diagram. Med muligheden for at lave unikke layouts, skræddersyer vi dashboardet til dine behov.

Vi tilbyder også opsætning af dit dashboard med brug af andre datakilder, end dem vi har nævnt her. Lad os tage en snak om mulighederne for dit personlige dashboard, som passer til dig og din forretning.

Hos SLAX har vi ansatte, der er specialister i at sammenflette datakilder i Google Data Studio. De sidder altid klar til at hjælpe dig. Book et uforpligtende møde, så tager vi kontakt.

En uforpligtende snak

Indtast dine informationer, så kontakter vi dig hurtigst muligt!