SoMe

Annoncering på sociale medier skaber et hav af muligheder for, at din virksomhed kommer på landkortet. Skal vi hjælpe dig med din SoMe-strategi?

100% skræddersyet løsning

Vi tør næsten garantere, at dine kunder er på sociale medier – men er du? Annoncering på de sociale medier er i de fleste tilfælde relevant, og for mange virksomheder er det en nødvendighed, når det kommer til effektive digitale  marketingstrategier. 

Brug dine annoncer til at nå din målgruppe med kvalitetscontent i flere formater. Uanset om du vil øge trafikken til din hjemmeside, brande din forretning eller fokusere på specifikke produkter, så er SoMe annoncering en ideel mulighed for dig.

Hos SLAX starter vi altid med et opstartsmøde, hvor vi sammen opsætter mål og succeskriterier, så du kan opnå succes på dine sociale medier. På den måde får vi et indblik i hvilke platforme, budskaber og annoncetyper, der giver mest værdi for din virksomhed. Herefter planlægger vi en udførlig strategi, hvor vi gennemgår, hvordan vi vil implementere de aftalte tiltag. 

Lad os hjælpe dig med din SoMe-strategi!

Facebook annoncering

Facebook er et af verdens største medier, og mulighederne for annoncering er mange. Hos SLAX har vi stor erfaring med rådgivning af Facebook til B2C og B2B-kunder.

Når man skal påbegynde arbejdet med Facebook-annoncering, er det – som ved andre medier – vigtigt at få klarlagt en strategi. Det kan f.eks. være, at man ønsker at styrke kendskabsgraden til virksomheden, fokusere på salg af produkter, få flere bookinger eller få mere trafik på sin hjemmeside. Der findes et utal af muligheder. Skal vi gennemgå dem med dig? Så får vi hjulpet dig godt i gang. 

Instagram annoncering

Instagram giver dig mulighed for at nå din målgruppe med  kvalitetscontent i tekst-, billede- og videoformat. Facebook ejer desuden Instagram, hvilket betyder, at en Facebook-annonce faktisk også kan vises på Instagram.

Hos SLAX kan vi hjælpe jer i gang med en effektiv Instagram-strategi, der vil nå ud til jeres målgruppe. Så hvis du har en tanke om, at din målgruppe er til stede på Instagram, er du altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak. Så udarbejder vi en strategi målrettet din målgruppe.

Vores framework

Er du interesseret i, hvad vores proces med sociale medier er?

Hurtig respons

Hvis der pludselig opstår et behov for at oprette en akut kampagne, så står vi altid klar til at hjælpe dig inden for 24 timer.

A/B Split test

For at sikre kvaliteten af annoncerne arbejder vi altid med A/B splittest. Det skal sikre, at du på sigt får maksimal performance på de enkelte annoncer.

Opsætning

Hvis du har brug for, at vi udarbejder teksterne til dine Facebook-kampagner, så står vores dygtige tekstforfattere altid klar til at give en hjælpende hånd.

Branding

Føler du ikke, din virksomhed bliver set? En målrettet branding-strategi kan være med til at øge jeres synlighed på de sociale medier.

Månedlig rapportering

Hver måned modtager du en rapport, som giver dig et overblik over det indsamlede data fra kampagnerne. Her tager vi også en snak om løbende optimeringer.

Fri support

Når du er kunde hos Slax, har du altid mulighed for at kontakte os for spørgsmål. Vi lover at besvare alle henvendelser inden for 24 timer.

Lyder dette interessant for dig?

Vil du gerne i gang, så er du velkommen til at kontakte os. Vores kollega Christina tager gerne en uforpligtende snak med dig, hvor I kan drøfte dine muligheder.