SEO

Det behøver ikke være så svært

Bare rolig

vi hjælper dig godt i gang

Hvordan kommer min virksomhed på side 1? Nu skal du høre! Google er den seneste tid blevet klogere. Søgemaskinens øgede brug af AI-teknologi har gjort det svært at gennemskue, hvad der skal til for at opnå en topplacering på dine søgeord, og dermed succes med SEO. Hos Slax kan vi hjælpe dig med at forstå de seneste rangeringsfaktorer, samt hvad der skal være fokus på for at øge sandsynligheden, for at du ligger godt placeret på dine søgeord.

Når man sammenligner med eksempelvis Google Ads, er SEO mere ressourcekrævende. Det betyder, at vi ikke kan love, at dine søgeord pludselig kommer på side 1 i morgen. Men vi kan love, at den proces det kræver i sidste ende vil belønne sig med bedre placeringer, hvor du vil opleve en fremgang i trafik, som vil betyde mere omsætning og flere leads.

Det starter

med en god analyse

Det er vigtigt, at der bliver lavet en grundig analyse af din hjemmeside. Derfor holder vi altid et opstartsmøde, hvor vi gennemgår din hjemmeside, og finder frem til, hvad der skal optimeres for at skabe det bedste udgangspunkt for, at kunne ligge placeret som nummer 1.

Efter opstartsmødet finder vi i fælleskab ud af den forestående proces. Her har vi altid en klar ambition om, at vi løbende holder et møde, så du præcist kan se de optimeringer, der er foretaget.

Vores vigtigste opgave

er at vise at den fremgang på dine søgeord, har en direkte værdi for din virksomhed. Derfor opsættes der altid tracking på hjemmesiden. Denne tracking betyder, at vi måler præcist, hvor mange der eksempelvis har klikket på forskellige CTA-knapper såsom; mail, telefonnummer osv.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for en uforpligtende gennemgang af din SEO-indsats.

Vores SEO framework

Teknisk optimering

Vi laver en gennemgående analyse af din hjemmeside. Her finder vi de tekniske mangler og optimerer disse, så du er opdateret i forhold til de nyeste algoritmer.

I stedet for at du får leveret en rapport med en række fejl og forbedringsmuligheder, som du selv skal finde frem til at løse, laver vi en plan for dig, hvor vi enten laver det hele eller dele af opgaverne.

Størstedelen af de virksomheder vi har arbejdet med de sidste mange år, har alle det til fælles at de sjælendt får implementeret de løsninger, som de er blevet præsenteret for. Derfor ser vi det som en af de største forcer i et samarbejde med os, at vi rent faktisk laver arbejdet for dig.

Teknisk SEO er ikke kun SEO tiltag, hvis eneste formål er at forbedre placeringerne i Google. Det handler ligeså meget om at få indhold til at spille sammen med andre trafikkilder.

I praksis arbejder vi typisk med at forbedre følgende tekniske elementer på vores kunders hjemmesider:

  • Loadhastigheden
  • Semantisk HTML
  • Intern linkbuilding
  • Tekstforfatning
  • Billede og video optimering
  • Udbedring af 404 og 3xx redirects

Tekstforfatning

Vi har tilknyttet dygtige tekstforfattere, som hjælper dig med at lave kvalitetscontent til dine sider. Disse tekster bliver selvfølgelig kvalitetssikret af os, så teksten stemmer overens med brugernes ønsker og behov.

I samarbejde med en række freelancere og bureauer med speciale i at skrive lækre, salgsbare tekster, kan vi leverer tekster i høj kvalitet til en forholdsvis lav pris.

Alle tekster betales direkte ved vores underleverandør, du får altså ingen regning fra os. Vi henviser dig blot videre til den / dem vi mener kan løse opgaven på bedst mulig vis.

Fast kontaktperson

Vi har stort fokus på, at akutte opgaver kan udføres inden for 24 timer. Derfor bliver du altid tilknyttet en fast SEO-konsulent hos Slax. Det betyder at du altid har mulighed for at komme direkte i kontakt med din konsulent.

Med en fast kontaktperson vil du ikke blive kastet rundt mellem forskellige medarbejdere. Du vil altid have en fast kontaktperson, som varetager dine SEO-opgaver. Endvidere ønsker vi at kunder har mulighed for at få leveret akutte opgaver inden for 48-timer. Derudover vil du altid have mulighed for at ringe eller skrive direkte til din faste kontaktperson. 

SEO - Workshop

Ønsker du selv at varetage dine SEO-opgaver? Hos Slax er det muligt at booke en workshop, hvor vi gennemgår optimeringsmulighederne på din hjemmeside.

På workshoppen gennemgår vi den forudgående analyse, som vi har foretaget en workshoppen. 

Det kan eksmpelvis være, at siden er fyldt med 404-fejl, eller der den skal udvides med mere content. 

Når workshoppen er overstået, skal I gerne være rustet til selv at kunne varetage de optimeringer, der er gennemgået på workshoppen. 

Hvis der skulle opstå spørgsmål efter workshoppen, er I selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. 

Månedlig rapportering

Hver måned vil du modtage en rapport, der inderholder udviklingen af søgeordenes placeringer. Derudover vil rapporten tage udgangspunkt i den tracking, der er opsat i forbindelse med SEO-arbejdet. Her vil det desuden fremgå, hvor stor en omsætning og genering af leads SEO-arbejdet har givet.

Når vi rapportere, så gør vi det ud fra den performance der har været. Det kan være, at nogle søgeord har oplevet en negativ nedgang. Det prøver vi ikke at skjule, hvis dette skulle ske. Derimod arbejder vi ekstra hårdt på hele tiden, at sikrer dine søgeord den bedste placering. 

Tracking & Analytics

Det er vigtigt at Google Analytics og generel sporring på hjemmesiden er opsat korrekt, når vi påbegynder SEO-arbejdet. Når du er kunde hos Slax medfølger dette naturligvis i prisen. Hvis ikke der er opsat sporring, så er det umuligt eksmeplvis at måle, hvor mange leads eller opkald der kommer fra SEO.

Udover at vi hjælper med opsætning af Google Analytics, så tilbyder vi også altid vores kunder en gratis opsætning af Hotjar. SEO er blevet brugerdrevent, hvilket betyder det er vigtigt eksempelvis at fastholde brugeren på hjemmesiden. Med Hotjar har vi mulighed for at lave en præcis analyse af brugeradfærden, som vil være med til at holde brugerne på siden længere. 

Undervisning i SEO

Kenneth er ekstern lektor på UCN i Aalborg og underviser jævnligt i Google Ads, SEO og Analytics. Så hvis din virksomhed eller uddannelsesinstitution har brug for viden om SEO, er I altid velkomne til at ringe for at høre om mulighederne for undervisning.

Få et værdifuldt kursus eller mini uddannelsesforløb med fokus på at styrke dine eksisterende kompetencer. Er du helt ny i faget eller ønsker du at få oplært en medarbejder, kan du med fordel bestille et tilbud på et undervisningsforløb, der passer til virksomhedens behov. 

Alle forløb skræddersyes således de passer til virksomhedens nuværende og fremtidig annoncering.

Målrettet strategi

Vi tilbyder et gratis opstartsmøde, hvor vi snakker lidt mere om din virksomhed, og hvad der har værdi for din virksomhed. På den måde har vi mulighed for at lave en målrettet SEO-strategi, som skal løfte din virksomhed til nye højder.

Du har altid mulighed for at bestille et uforpligtende opstartsmøde, hvor vi snakker tingene igennem. Derefter kommer vi med et startegisk udkast til, hvordan vi kan løfte dit nuværende SEO-arbejdet. Book dit opstartsmøde her: https://slax.dk/kontakt/

Din virksomhed er ikke ligesom alle andres

KICKSTART DIN VIRKSOMHEDS SEO